Wednesday, November 4, 2009

Koleksi permata teras gemunggal gred A

Batang teras gemunggal yang menghasilkan permata gred A+. Permata yang padu, warna kehitaman dan tenggelam dalam air. Biasanya orang sukar percaya jika permata teras gemunggal tenggelam bila di masukan dalam air(selalu dibincangkan dalam forum dan blog2). Tapi itulah hakikatnya kejadian Allah. Koleksi ini adalah terhad.


Perbezaan yang jelas antara bahagian kayu dan teras pada sebatang kayu gemunggal yang berteras. Sebatang teras gemunggal(2 kaki) ini dibeli dengan harga ribuan ringgit.

Bagi mengenalpasti keaslian teras gemunggal atau semeru(sila klik) atau lain2 pengecaman boleh dibuat dengan melihat urat kayu. Gemunggal mempunyai urat halus dan berbintik-bintik.

Permata teras gemunggal yang telah siap.
(gambar permata teras gemunggal yg direndam dalam air)
Koleksi terbaru ini merupakan teras gemunggal kampung yang sukar didapati dan bergred A(teras yang tua) serta tenggelam dalam air. Khasiat teras gemunggal(sila klik) amat besar sehingga mendapat perhatian dari pihak media.
Promosi.
3 Gred Permata Gemunggal
Permata teras gemunggal gred A+ ( padu dan tenggelam)RM 230 sebiji
Permata teras gemunggal gred A ( tenggelam dalam air) RM 150 sebiji .
Permata teras gemunggal gred A (tidak tenggelam dalam air)RM 100 sebiji

Setiap pembelian permata teras gemunggal ini akan dihadiahkan dengan sekeping teras gemunggal bagi dibuat penawar. Bagi cara penggunaan klik sini

No comments: